workimg
  • 5 Ocak 2016
  • Haberler

Tekirdağ Mali Müşavir

Traccounting firması olarak, işinizin, firmanızın veya kuruluşun, Tekirdağ vergi, Tekirdağ beyanname, Tekirdağ bordro ve Tekirdağ Mali Müşavir süreçlerinin yönetilmesi ve tüm Tekirdağ danışmalık hizmetlerini sunmaktadır.


Traccounting firması olarak; gelir giderleri firma için değil devlet için tutmak bulunan, aylık dönem zarflarında katma değer beyannamesi, 3 aylık dönemler için muhtasar beyannamesi hazırlamak ve gerekli tahakkuk fişini almak, firmaya ödetmek, geçici gelir beyannamesi vs. gibi işleri de yapmaktayız.

Tekirdağ Mali Müşavir, şirketlerin kendi faaliyeti dışında sorumluluklarını ve taleplerini profesyonel danışmanlık şirketleri aracılığı ile "outsource" eden şirket sahipleri ve yöneticileri bu şekilde kendi işlerine odaklanmaktadırlar.

Firmalar mali idarelerle olan tüm alışverişlerinde, tüm raporlamalarında kanun gereği Mali Müşavir kullanmak zorundadırlar.

Firmanın kuruluşundan tasfiyesinin bitişine kadar maliyeye verilecek tüm beyannameler, raporlar ve bildirgeler bir mali müşavir aracılığı ile gönderilmekte, Mali Müşavirler bu pozisyonları ile firma ile Kamu İdareleri arasında bir tampon görevi oluşturmaktadırlar.